Huwelijksreis Mauritius

Is een huwelijksreis naar Mauritius ook jullie droom? Mauritius staat bekend als topbestemming voor pasgetrouwde stellen; de volmaakte tropische achtergrond voor een onvergetelijke romantische tijd. Je kunt kiezen uit luxueuze hotels, schitterende wellness resorts of juist een kleinschaliger hotelletje waar je met zijn tweetjes in een privé hutje kunt overnachten. Heerlijk weer, witte stranden, wuivende palmbomen en azuurblauw water; kortom een droombestemming voor een romantische honeymoon!

Vooral de noord- en westkust zijn populair onder honeymooners. De strook tussen Flic en Flac en Grand Baie ligt achter een bergrug en is beschut voor wind en regen waardoor er een heerlijk klimaat heerst. Het zeewater is warm, kalm en glashelder. Je kan er dan ook prachtig snorkelen of duiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleinschalig hotel/resort aan een besloten lagune aan de noordkust? Je kunt er heerlijk relaxen met zijn tweetjes op het strand, in de schaduw van een palmboom, genieten van een massage of een heerlijk diner. Je wordt compleet in de watten gelegd op dit fantastische eiland.

De bestemmingen aan de oostkust zijn vaak wat voordeliger omdat het er minder beschut is. Toch kun je hier in de maanden oktober, november en december een heerlijke tijd hebben.
Trouwen op Mauritius

Wist je dat je op Mauritius ook kunt trouwen? Wat is er nou mooier dan je huwelijk te voltrekken op zo’n prachtige exotische plaats? Alleen voor de foto’s is het al de moeite waard. De grote hotels en resorts bieden zelfs complete trouwarrangementen waarbij alles voor je wordt geregeld.  Na de huwelijksvoltrekking geniet je als kersvers bruidspaar van een luxe verblijf in de speciale bruidssuite van het hotel en krijg je allerlei heerlijke verassingen om de hele ervaring nog specialer te maken. Wat dacht je van een intiem diner op het strand waarbij je geniet van de zonsondergang? En uiteraard krijg je allerlei extraatjes zoals champagne, fruit, schoonheidsbehandelingen en kortingen op excursies.

Met een bruiloft of huwelijksreis op Mauritius heb je een fantastische herinnering om je hele leven van na te genieten!